Istoric

S-a născut la 25 august 1985 în orașul Năsăud (județul Bistrița-Năsăud), fiind al șaselea copil al familiei Octavian și Lucreția Roș.


A urmat cursurile Școlii Generale din localitatea Feldru (1991-1999) și apoi Liceul Sportiv din municipiul Bistrița (1999-2003).


A fost angajat al companiei ATP Exodus Baia Mare, cu filiala Bistrița. În această perioadă a șederii sale în Bistrița a locuit la mătușa Mina Purcel (actualmente Rehlendt).


S-a înscris la Facultatea de Business Management din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca – studii la distanță în 2005.


În primele trei luni ale anului 2007 a avut o foarte scurtă ședere în Dublin, Irlanda, la familia fratelui său Vasile și cumnatei Tina Roș, nepoții David Kevin și Ruth Elizabeth.


Apoi în primăvara anului 2007 s-a stabilit în Armilla (Granada, Andalucia), la familia Varvari Sandu și Ioana, unde locuia și sora lui Daniela Lucreția Roș.


La scurt timp s-a stabilit în Roquetas de Mar (Almeria, Andalucia) Spania în familia Varvari Petru și Simona. În acestă perioadă a muncit în sectorul construcții.


În spre finalul anului 2007 s-a mutat în Calera y Chozas (Toledo) Spania la familia verișorilor Varvari Gavrilă și Cătălina. A muncit la depozitul de cereale Piensos Robledo SA.


În anul 2009 își transferă studiile universitare la Facultatea Management în Științe Economice (Diplomatura en Ciencias Empresariales) din cadrul Universității Castilla – La Mancha (Universidad Castilla-La Mancha), Talavera de la Reina din Toledo, Spania.


A terminat scurta, mult prea scurtă călătorie pe acest pământ în dimineața zilei de miercuri 27.01.2010, având doar 24 de ani și 5 luni.